ترموود چیست و چه کاربردی دارد

در این مطلب قصد داریم به معرفی ترموود و انواع کاربردها و استفاده های آن بپردازیم. چوب از متریال های پرکاربردی است که از گذشته تا به امروز در دکوراسیون داخلی و خارجی مورد استفاده قرار می گیرد. به دلیل تنوع کاربردی ما شاهد انواع چوب های مختلف برای فضاهای داخلی و بیرونی هستیم.

یکی از محصولات نوین که می توان در نمای بیرونی و داخلی ساختمان ها مورد استفاده قرار بگیرد چوب های ترموود است. فرآید تولید ترموو سبب به وجود آمدن ویژگی ها و مزیت های مختلفی در چوب می شود. چقدر با این نوع چوب آشنا هستید؟ ما به معرفی چوب های ترموود، کاربردهای آن در دکوراسیون و بررسی مزایا و معایب آن می پردازیم. با ما همراه باشید.

خرید-انواع-ترموود-باکیفیت-بالا

ترموود چیست؟

ترموود نوعی از چوب درختان مختلف است که طی یک فرآیند خاص حرارت دهی و تیمار می شود. این کار باعث می شود تا مقاومت چوب در برابر اشعه آفتاب، رطوبت و عوامل فرسایشی مانند باران های اسیدی، شرایط جوی نامناسب و نفوذ حشرات موذی افزایش یابد. مقاومت بالای این چوب در برابر عوامل فیزیکی فرسایشی و رطوبت باعث شده است تا بهترین گزینه برای استفاده در نمای خارجی و داخلی ساختمان باشد.

در واقع این چوب همان چوب طبیعی است منتهی در اثر انجام فرآیندهای حرارتی با بخار آب و گردش هوا خشک شده و ساختار سلولی آن تغییر می کند. طی این فرایند گرمایی زنجیره های سلولزی مغز چوب می شکند و اسید موجود در آن تبخیر می شود و چوب از هرگونه جانور و حشره موذی پاکسازی می گردد.

چوب ترموود به عنوان یک چوب طبیعی جایگزین مناسبی برای فرآورده های مصنوعی چوبی است زیرا در فرآیند ساخت آن به هیچ عنوان از محصولات شیمیایی و افزودنی استفاده نشده است.

مطالعه بیشتر :  ساخت دیوارپوش با فینگر جوینت چه مزیت هایی دارد؟

ترموود-چیست

انواع چوب ترموود

این نوع چوب دارای انواع مختلفی است و از نظر روش تولید به دو دسته تقسیم می شود:

  • ترمو S: هدف از این روش افزایش مقاومت چوب در برابر شرایط محیطی است. طی این فرآیند چوب تا دمای 180 درجه سانتی گراد حرارت می بیند. محصولات در این روش 6 تا 8 درصد دچار تغییر در ابعاد و تورم می شوند. ترمو s بیشتر در ساخت مبلمان، اتصالات درب و پنجره، کفپوش و… مورد استفاده قرار می گیرد.
  • ترمو D: هدف از این روش افزایش دوام و ماندگاری چوب است. طی این روش چوب ها تا دمای 220 درجه سانتی گراد حرارت می بینند تا در برابر عوامل محیطی مقاوم شوند. میزان تغییرات محصولات بدست آمده بین 5 تا 6 درصد تغییر و تورم است.

انواع چوب ترمو از نظر گونه چوبی

نوع دیگری از تقسیم بندی برای چوب های ترموودی وجود دارد که شامل گونه و تنوع چوبی آن می شود. این تقسیم بندی شامل دو گروه چوب نرم و سخت می شود. چوب های نرم مربوط به درختان سوزنی برگ مانند سرو، صنوبر، کاج می شود که نسبت به چوب های سخت ضعیف تر، شکننده و دارای چگالی کمتری می باشند. ترموود نرم به دلیل سبکی و مقرون به صرفه بودن بیشتر در نمای ساختمان استفاده می شود. چوب های سخت شامل درختان پهن برگ مانند گردو، بلوط، گیلاس، گنجشک، راش و افرا می شود این نوع چوب پرطرفدارترین نوع چوب می باشد که در صنایع مختلف چوبی استفاده می شود.

انواع-چوب-ترمو-از-نظر-گونه-چوبی

مزایای استفاده از چوب ترموود در دکوراسیون داخلی

چوب های تولید شده با استفاده از این روش دارای مزیت های گوناگونی هستند که یکی از آن ها افزایش دوام و ماندگاری این چوب ها می باشد.

  • مقاومت بالا در برابر شرایط جوی مختلف: از ویژگی های برجسته این چوب ها مقاومت بالای آن در برابر تغییرات دمایی در فواصل مختلف سال است. همچنین این چوب ها در برابر رطوبت و حرارت نیز مقاوم هستند.
  • مقاوم در برابر پوسیدگی و حمله حشرات: در ترموود به دلیل فشار و حرارت بالای فرآیند ساخت تمامی حشرات و موجودات درون چوب از بین می روند و با تغییر ساختار سلولزی آن باعث می شود چوب در برابر پوسیدگی مقاوم شود.
  • عایق گرما: رسانی گرمایی ترموود تا حدود 20 تا 25 درصد نسبت به چوب فرآوری نشده کاهش پیدا می کند.
  • ثبات ابعاد: فرآیند ترمو باعث می شود تا چوب رطوبت خود را از دست بدهد و به تعادل رطوبتی برسد در نتیجه چوب ثبات ابعادی دارد و در گذر زمان دچار ترک خوردگی نمی شود.
مطالعه بیشتر :  تفاوت پلای وود و ترموود چیست؟

مزایای استفاده از چوب های ترمو برای سلامت انسان

علاوه بر مزیت های گفته شده استفاده از فرآیند ترمو باعث می شود تا محصول نهایی کاملا طبیعی و سالم باشد. این محصول سلامت انسان را حفظ می کند.

  • خالص و فافد صمغ: عمل فرآوری ترمو باعث حذف صمغ و مواد مضر مانند فرمالدهید می شود در نتیجه محصولی خالص، استریل و دارای رنگ و حالت یکسان بدست می آید.
  • سالم و طبیعی: در فرآیند ترمو از هیچ ماده شیمیایی و افزودنی استفاده نمی شود و تنها با حرارت و بخار آب ساخته می شوند بنابراین کاملا سالم و طبیعی هستند.

کاربردهای چوب ترموود

مصالح و چوب های ترموو کاربردهای فراوانی در صنایع ساختمان سازی و معماری مدرن دارند. از آن ها می توان در دکوراسیون داخلی و خارجی به صورت گسترده ای استفاده کرد. چوب های ترمو علاوه بر داشتن مقاومت بالا در برابر عوامل فرسایشی و همچنین سازگاری آن با محیط از لحاظ معماری نیز دارای قابلیت های منحصر به فردی هستند که باعث می شود جلوه خاصی به طراحی بدهند. کاربردهای چوب های ترمو شامل موارد زیر است:

  • ساخت و تولید کف و کفپوش
  • دیوارپوش
  • دکوراسیون داخلی منزل
  • فضاهای باز و آلاچیق ها
  • ساخت پارک و ویلا
  • ساخت استخر و سونا
  • ساخت درب و پنجره

کاربرد-های-چوب-ترموود

خرید انواع ترموود با کیفیت بالا

ویژگی ها و مزیت های فوق العاده چوب های ترمو باعث شده است تا در بین طراحان دکوراسیون بسیار پرطرفدار و محبوب باشند. اگر شما نیز به دنبال خرید چوب های مرغوب و فرآوری شده با روش های ترمو هستید می توانید آن را از مجموعه تولید کننده رستا چوب خریداری کنید. این مجموعه تنوع بالایی از انواع چوب طبیعی و مصنوعی دارد و هر چیزی که مد نظر داشته باشید را می توانید در این مجموعه پیدا کنید. تمامی محصولات با کیفیت بالا و قیمت مناسب ارائه می شوند. برای اطلاع از تنوع محصولات و شرایط خرید کافی است وارد سایت رستا چوب شوید و محصول خود را در کمترین زمان ممکن سفارش دهید.

مطالعه بیشتر :  خرید فینگر جوینت باران از تولید کننده

از دیگر محصولات رستا چوب نوین که شما می توانید از ما تهیه کنید عبارتند از :

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *